Thai yogamassage

Nuad Bo-Rarn, oftewel de oude Thai Yoga Massage is een unieke vorm van lichaamswerk die al zo’n 2500 jaar bestaat. Er is geen eenduidige omschrijving, maar deze Thai massage is een soort mix van yoga, shiatsu en acupressuur.

Men noemt het ook wel: YOGA VOOR LUIE MENSEN.

De stretch bewegingen hebben invloed op het hele lichaam, waardoor de flexibiliteit toeneemt, diepe en oppervlakkige spanningen worden weggenomen en de natuurlijke energie vrijer kan stromen.
Het effect van deze stretches, waarin u een passieve rol speelt, is vergelijkbaar met Hatha yoga. Deze veilige en holistische behandeling brengt uw lichaam in balans en zorgt voor een “vredig” gevoel.
Ik bied u de noordelijke stijl Thai Massage, deze is vriendelijker en zachtaardiger dan de zuidelijke ‘Wat Po’ stijl.

Wat is het verschil met Westerse massage?

Traditionele Thai massage wordt uitgevoerd op een comfortabele mat op de vloer, zodat de masseur maximaal kan bewegen en zijn lichaamsgewicht kan gebruiken.
De klant is volledig gekleed en er wordt geen olie gebruikt.
Westerse massage richt zich vaak op een specifiek probleem, terwijl de Thai massage altijd met het hele lichaam werkt om het gehele functioneren te verbeteren. Thai massage gebruikt drukpunten om energielijnen te openen (sen meridianen).
Dit energiewerk wordt gecombineerd met stretch technieken om het lichaam te openen, hetgeen een enorm relaxed en vernieuwend gevoel geeft.
De Thai masseur maakt gebruik van handen, ellebogen, knieën en voeten, terwijl de Westerse massage vooral bestaat uit kneden van spieren.
Laat u eens verrassen door deze geweldige vorm van lichaamswerk.